Welkom bij Grandorse Horse Trials

Bij de Grandorse Horse Trials gaat het om spectaculaire paardensport waar dressuur, springen en cross country worden gecombineerd tot een waar schouwspel. Het nationale deelnemersveld crosst zich een weg door het parcours over boomstammen, sloten, heuvels en door watercombinaties. 
Grandorse Horse Trials organiseert trainingen, oefenwedstrijden en wedstrijden voor paarden- en ponycombinaties, van beginners tot en met de klasse Z.
Plezier beleven aan de samengestelde wedstrijdsport, kwaliteit van hindernissen en ondergrond én veiligheid voor ruiter en paard/pony staan voor de organisatie voorop!

Helaas kan onze wedstrijd van 8, 9 en 10 mei 2020 niet doorgaan. We staan met z'n allen voor de enorme opgave om het Coronavirus in te dammen, en omdat alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden zijn, is het niet mogelijk om iets te organiseren. Of er op een later tijdstip dit jaar nog wel een wedstrijd verreden kan worden, is nu nog niet duidelijk. Houdt onze social media in de gaten voor meer info hierover.