Uitslagen van 2021:

Deze kunt u terug vinden op www.startlijsten.nl onder Kronenberg

In memoriam - Pieter Gielen
 
Woensdag 21 juli bereikte ons het droeve bericht van het overlijden van Pieter Gielen. Pieter was erelid van onze club, een betrokken en deskundige parcoursbouwer en vooral een groot liefhebber van de SGW. Wij verliezen een vriend. De crossbouwploeg is niet meer compleet. Onze gedachten gaan uit naar Ans, Pieter-Jan, Anne en familie.
 

Basis wedstrijd op 14 en 15 augustus 2021

Op bovengenoemde datums worden de afgelaste wedstrijd van mei 2021 "ingehaald".

Het programma onder voorbehoud:

Kronenberg, 6 april 2021 

Beste vrienden, medewerkers, liefhebbers van de eventingsport, 

Vanavond heeft het bestuur van de Grandorse Horse Trials (GHT) de knoop doorgehakt: 

De geplande wedstrijden op 8 en 9 mei 2021 gaan NIET door

 Het zal niemand vreemd in de oren klinken, dat het bestuur van GHT haar eigen commissieleden en vrijwilligers niet bloot wil stellen aan de risico’s van een Coronabesmetting. Het bestuur kan online vergaderen, maar het opbouwen van een parcours gebeurt toch fysiek in de open lucht. Dan kan de 1,5m afstand niet gewaarborgd worden. Daarbij komt dat pas op 20 april 2021 bekend wordt of er überhaupt wedstrijden georganiseerd mogen worden. De voorbereidingstijd wordt daardoor veel te krap om een goede wedstrijdorganisatie rond te zetten. 

Wij vinden het allemaal bijzonder jammer voor alle ruiters die hebben uitgekeken naar deze wedstrijden op Grandorse. 

Als lichtpunt willen we meegeven dat het bestuur van plan is medio augustus 2021 een (oefen-) wedstrijd te organiseren voor de pony’s en paarden, klasse B/L/M/Z. Uiteraard wordt de datum geprikt na afstemming met de KNHS. 

Wij hopen dat we binnen afzienbare tijd de draad weer kunnen oppakken en er voor u kunnen zijn, want ook wij verlangen naar een situatie waarin we vrij samen kunnen genieten van de mooie eventingsport.

Bestuur Stichting Grandorse Horse Trials

Uitslagen wedstrijden weekend 11 en 12 mei

zaterdag
paarden    /  pony's
zondag
paarden    /  pony's
Uitslagen wedstrijden weekend 3/4/5 mei


De uitslagen van de internationale wedstrijden en de wedstrijden in de klasse M paarden vind je hier.

final results CICS**

final results CICS***

paarden M klasse ring 1

paarden M klasse ring 2

paarden M klasse ring 3


Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken? 

Wil jij graag meehelpen om de Grandorse Horse Trials tot een succes te maken?
Meld je dan aan als vrijwilliger via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Geef in je mail aan wat je graag voor ons zou kunnen betekenen, en waar jouw interesse ligt: Wil je graag mee in de cross de hindernissen bouwen, of meehelpen om het terrein in te richten? Of meehelpen in de catering of tijdens de wedstrijden bij een hindernis zitten? Alles kan. Geef ook door hoeveel tijd je voor onze organisatie kunt vrijmaken, of je een halve dag of meerdere dagen beschikbaar bent.