Inschrijving nationale klassen
Het is zover! Op zaterdag 16 maart om 17.00 uur opent de inschrijving voor de nationale klassen van de Grandhorse Horse Trials. 

Op zaterdag 11 mei staan de wedstrijden in de klassen paarden BB en B en pony’s B en L op het programma. Zondag 12 mei worden de wedstrijden paarden klasse B met en zonder dressuur en L paarden verreden, evenals de klasse M pony’s. 
Inschrijving voor al deze wedstrijden verloopt via mijn KNHS. 

Internationale wedstrijd 
Van 3 tot en met 5 mei is de internationale wedstrijd in de CICS** en CICS*** klassen. De inschrijving gebeurt via de NATIONALE federaties. 

Training
Op vrijdag 3 mei bestaat de mogelijkheid om te trainen onder leiding van diverse trainers. De groepen worden ingedeeld in de volgende hoogtes: 60, 80 en 100 cm. De kosten voor de training bedragen € 25 per combinatie. 
Wil je hieraan meedoen? Stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld daarin je naam, deelname paard of pony (en maat) en op welke hoogte je wilt trainen. 

Klasse M paarden en Z pony’s
Op zaterdag 4 mei organiseren wij een eventingwedstrijd speciaal voor klasse M paarden en Z pony’s. De inschrijving hiervoor opent ook op zaterdag 16 maart vanaf 17.00 uur via mijn KNHS. De wedstrijd voor de klasse Z pony’s gaat alleen door bij voldoende deelname. Dat wil zeggen dat er op 20 april tien deelnemers moeten zijn ingeschreven. 

Tijdens dit weekend is er de mogelijkheid om stalling te reserveren. Kosten voor de stalling bedragen € 100 voor het hele weekend, € 65 voor een nacht en € 40 voor een dag. Deze prijzen zijn inclusief eerste strooisel. 
Wil je gebruik maken van de stalling? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

My first eventing
Voor de allerkleinsten organiseren wij ook dit jaar weer ‘My first eventing’. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen tot en met 13 jaar. Het gaat hierbij om eventing in de klasse BB voor de A tot en met E pony’s. Je kunt je hiervoor inschrijven via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hieronder vind je extra informatie:
Ruiters tot en met 13 jaar kunnen deelnemen aan de rubriek 'My first eventing'. Het dragen van een veiligheidscap en bodyprotector is verplicht. Deelname is geschikt voor ruiters die beschikken over een eigen pony én die enige springervaring hebben. De combinaties gaan aan de slag in groepjes van maximaal 5 ruiters. Een ervaren eventing instructeur begeleidt hen in de warming up en bij het nemen van enkele crosshindernissen. Er wordt gereden in een veilige, omheinde graspiste op het hoofdterrein. Na een uurtje training rijdt ieder het BB-crossparcours. Alle deelnemers ontvangen een leuke attentie als herinnering aan hun eerste ervaring in de discipline eventing.

Stal huren? 
Wil je voor het weekend van 11 en 12 mei een stal huren? Ga dan naar de website www.peelbergen.eu/stal-huren/ om er een  te reserveren. 

Heb je nog vragen over deelname aan de Grandorse Horse Trials of wil je meer weten over de inschrijving? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(
15/03/2019)