Laatste GHT- training 2023


Op het Grandorse eventingoefenterrein, gelegen aan de Schorfvenweg 2 te Kronenberg, wordt zaterdag 23 september 2023 een training en oefencross georganiseerd.

Inschrijven kan op de hoogtes 40/50, 60/70 of 80/90, voor paarden- en ponycombinaties. Gebruik voor het inschrijven de link naar www.equicompetition.nl
De kosten bedragen € 30 Trainen met (+/_)4 deelnemers in een groepje Inschrijven per hoogte. De training zal in de ochtend plaatsvinden.

De oefencross vindt 's middags plaats. Pakket crosstraining + oefencross € 45 en alleen Cross kost € 25 per combinatie. Als een combinatie twee keer wil starten wordt voor de tweede ronde € 15 in rekening gebracht.

In de oefencross wordt gereden met een rugnummer.

Voor deelname aan de training en/of cross is een bodyprotector, veiligheidscap en beenbescherming voor paard/pony verplicht.


Contactpersoon: Hanneke Janssen
Telefoonnummer: 06-30129535
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Het eventingoefenterrein kan, met uitzondering van de wintermaanden december-februari, gereserveerd worden voor individuele training of voor groepstrainingen. Meer informatie hierover vind je op https://www.grandorse.nl/eventing-oefenterrein/